Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap  
 

Den Sorte Skole


ESTATE COFFEE KAFFEKURSER, FORÅR & SOMMER 2013
 
På Estate Kaffeskole har du mulighed for at komme i dybden med nogle af kaffens teknikområder og få indblik i, hvordan vi arbejder med kaffebønnerne. Vi åbner dørene op til vores mikrokafferisteri, Copenhagen Roaster i Valby, som er dér, hvor vi rister vores bønner og dér, hvor du kan lære kaffens univers bedre at kende. Vi deler gerne vores viden med dig, og på vores kurser bliver du vist rundt på mikroristeriet, og du får altid en pose friskristet kaffe med hjem fra Estate Coffees eksklusive serie.
Vi specialdesigner gerne arrangementer og kurser for større grupper eller firmaer. Fx "Estate Coffees univers med rundvisning på Copenhagen Roaster", "Enkeltmarkssmagning - kaffe & chokolade",  "Kaffe- og tesmagning" eller "Sort kaffebrygning skole". For mere info og priser kontakt stine@chokocom.com


 
Kurserne kan bestilles gennem Meyers Madhus ved at klikke her.
 
BARISTA SKOLE
16. oktober 2013 kl. 18-20.30
12. november 2013 kl.18-20.30
11. december 2013 kl. 18-20.30
14. januar 2013 kl. 18-20.30

Ved Jonas Astrup, professionel barista.

Baristaskolen foregår på Copenhagen Roaster, og dette kursus er for begyndere og let øvede. I baristatræningen introduceres man til de klassiske espresso-baserede drikke. Hvad er en god espresso, og hvordan bruger man den til at lave en cappuccino? Vi fortæller om den perfekte mælk, og viser hvordan man laver latteart. Undervisningen foregår omkring den professionelle La Marzocco maskine. Praktisk info: ca. 2,5 times varighed. 4-5 deltagere. 575 kr. pr. person.


Tilmelding til kurser foregår via Meyers Madhus.
Chokolade Compagniet A/S | Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg - Danmark
Bricksite.com