Tip en ven     Bookmark and Share     Sitemap  
 

ESTATE COFFEE

KAFFE MED EN KLAR IDENTITET

DIREKTE HANDEL

For at sikre kvaliteten, besøger vi den enkelte farm hvert år, smager høsten igennem og finder de bedste lots. Vi køber den grønne kaffe direkte til priser, der ligger minimum 25% over Fairtrade.
 
LOKAL, LANGSOM OG FRISK RISTNING
Vi rister al kaffe i eget risteri, ved lave temperaturer, i små partier og med detaljerede temperaturforløb for hver kaffe. Vi sætter en ære i, at vores kaffe når koppen så frisk som muligt.

KVALITET I KOPPEN
Engagement i bryggeprocessen er en af vores kerneværdier. Vi er naturvidenskabeligt funderede og trækker på 14 års samarbejde med en række af landets mest ambitiøse kaffebarer, spisesteder og individuelle kaffe-afficionados.

12 medaljer ved barista- og cuppingmesterskaber, heraf guld ved både DM og VM.


Læs alt om Estate Coffee og kafferne her!

En gave til Coffee Kids


På Roskilde Festival 2013 stod Estate Coffee, La Marzocco og en gruppe baristaer fra Estate Kaffebar bag en Pop Up Kaffebar bag Orange Scene.

I løbet af festivalen købte musikerne og medarbejderne på Orange Scene i alt 1000 kopper kaffer. Kaffe, maskiner og arbejdsindsats blev sat frivilligt til rådighed af henholdsvis Estate Coffee, La Marzocco og Estate Kaffebar, og derfor kunne omsætningen på 10.000 kr. ubeskåret doneres og er netop blevet overrakt til Coffee Kids. En non-profit organisation, som støtter uddannelsesprojekter for børn i landdistrikter i kaffeproducerende lande.

Pop Up Kaffebaren vender tilbage til Orange Backstage i 2014!

DEN SORTE SKOLE

Vi tilbyder en række spændende Estate Kaffekurser, hvor du har mulighed for at komme i dybden med nogle af kaffens teknikområder og få indblik i, hvordan vi arbejder med kaffebønnerne.
 

DIRECT TRADE 2013
Vores dygtige barista Jonas Astrup rejste i marts 2013 til Guatemala for at besøge kaffefarmen Finca Valparaiso. Her mødte han vores samarbejdspartner - kaffebonden Ernesto Senior, som netop er fyldt 70 år.Læs om Jonas' spændende rejse lige her!

Hario - den perfekte bryggemetode

Forkæl dig selv og din kaffe ved at brygge den på Hario's V60.


Chokolade Compagniet har i samarbejde med Copenhagen Coffee Tech overtaget importen af Hario Glass Produkter i Danmark.

Hario V60 Dripper (kaffetragte) har de seneste par år opnået stor popularitet på gourmetkaffebarer i hele verden. Estate Kaffebar har længe serveret filterkaffe brygget på V60.

Læs mere om Hario og se sortimentet her!

ESTATE COFFEE KAFFEBAR

På Estate Coffee Kaffe- og Chokoladebar er den ultimative kaffeoplevelse i centrum. Vores baristaer er uddannet til at brygge kaffen til den optimale smagsoplevelse for dig.
Du kan vælge mellem en lang række Single Estate kaffer - både til at drikke på stedet og til at tage med hjem.

Baristaerne kan hjælpe dig med at finde lige netop den kaffe, der passer dig bedst.

Læs mere om kaffebaren og se menukortet her!


Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Copenhagen Roaster

Estate Coffee’s eget mikroristeri åbnede i 2005 i Valby.

Her rister vi kaffen manuelt i små partier à 30-40 kilo på en klassisk gasdrevet Probat tromlerister.

Vores tilgang til risteprocessen betegnes »Slow Roast«. Begrebet dækker over, at vi giver bønnerne en langsom risteprofil, som strækker sig over 12 til 16 minutter. Hver enkelt Single Estate har sin egen risteprofil.

Læs mere her!

 

 

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Chokolade Compagniet A/S | Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg - Danmark
Bricksite.com